Go to Top

Reception

Reception

Reception Tapas

  • Reception Tapas
  • Røget laks med dildcreme på sprød salat
  • Bagt torsk med pesto
  • Tortillas med kylling kebab
  • Andebryst med kirsebær-skysauce
  • Svinespoleben med gratin kartofler pommes Anna Anti pasta miso
  • Seranoskinke, Chorizo pølser og Bresaola oksefilet anrettet på crispy salat
  • Salat af fintsnittet fennikel og spinatblade med saltede mandler
  • Pæresalat med Gorgonzola, valnødder og feldsalat Oliven, grillede artiskokhjerter, Mozzarella og soltørrede tomater.
  • Panna Cotta med orangesauce
  • Mini dessert kager
  • Special Brød og Smør

Pris pr. couv. kr. 209,-
(Min. 25 couv.)

Stående buffet

  • Mini sandwich.
  • Canapeer.
  • Kold oksefilet.
  • Mini Croissant m/ hønsasalat
  • Piroger.
  • Lune mini frikadeller.
  • Grøntsagstærte.
  • Bl. ostebidder.
  • Chokolade petit fours.
  • Friske frugtstykker

Pris pr. couvert 152,-
Min. 25 couverter.

Receptions buffet

  • Sennepsglasseret herregårdsskinke.
  • Okesetyndstegsfilet.
  • Flødestuvet kartofler m. urter
  • Stort salatbord.
  • 3 slags dressing.
  • Couvertbrød.
  • Ostelagkage.

Pris pr. couvert 129,-
Min. 25 couverter.

Sydeuropæisk inspireret buffet

  • Sennep- honningmarineret laks på salatbund.
  • Pastasalat m. skaldyr.
  • Tzatziki.
  • Citronmarineret kalkunbryst.
  • Stegt lammekølle m. hvidløg.
  • Små deller i hot and sweet sauce.
  • Icebergsalat m. marineret hvidløg, fetaost og oliven.
  • Ciabatta brød.
  • Hvidløgsflûtes.
  • Frugttærter m. hindbærcreme fraiche

Pris pr. couvert 169,-
Min. 25 couverter.

Gammel Dansk ta’ selv bord

  • Marineret sild m. karrysalat.
  • Kryddersild m. løg og kapers.
  • Stegt sild i eddikelage.
  • Fiskefilet m. remoulade og citronbåde.
  • Tarteletter m skinkefyld.
  • Mørbradbøf m bløde løg.
  • Sprængt oksebryst m. pickles.
  • Osteanretning.
  • Frugtsalat.
  • Brød og smør.

Pris pr. couvert 159,-
Min. 25 couverter.