Go to Top

Hovedretter

Hovedretter

Flæskesteg m/rødkål og brunede kartofler 86,-
Hamburgerryg m/gemüse 84,-
Glaseret skinke m/grøntsager 82,-
Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat, bacon, ananas, ærter og flødevildtsauce 87,-
Gammeldags oksesteg m/grøntsagerog perleløg 89,-
Kalvesteg m/grøntsager 94,-
Kalvesteg stegt som vildt m/waldorfsalat, bacon, ananas, ærter og flødevildtsauce

97,-

Sprængt svinekam m/grøntsager, asparges, sauce og tomater m/flødepeberod

89,-

Fransk krydderkam (krydret m/rå løg, dijonsennep, basilikum og rosmarin) m/skysauce, franske ærter, surt og sødt

95,-

Helstegt oksefilet m/ostegratinerede bønner, smørstegte majs m/peberfrugt, fyldt bagt kartoffel og rødvinssauce

142,-

Helstegt kalvefilet m/årstidens grøntsager, pommes risolé og svampesauce 148,-
Stege skæres kun i skiver efter aftale
Til alle hovedretter hører hvide kartofler (med mindre andet er nævnt)!

Samtlige priser er pr. person ved minimum 12 couverter